Întrebări frecvente

Pentru a obține un împrumut, sunt necesare un gaj și un pașaport. Împrumutatul trebuie să aibă peste 18 ani. Evaluarea garanției nu durează mai mult de 10 minute, imediat după aceea veți primi banii în numerar.
Vă puteți răscumpăra depozitul cu orice act de identitate (pașaport, permis de conducere). Dacă nu există un act de identitate, trebuie să contactați agenția de servicii publice și să obțineți o carte de identitate temporară
Articolele din metale prețioase sunt acceptate ca garanție. Echipamente: laptopuri, telefoane, calculatoare, tablete, electrocasnice. Garanția dumneavoastră este evaluată la fața locului de către expertul nostru în împrumuturi, care imediat după inspecție anunță valoarea estimată, valoarea creditului și rata dobânzii.
Da, desigur. Istoricul dvs. de credit nu contează în acest caz.
Absolut sigur. Toate depozitele în depozit sunt asigurate, iar casa de amanet poartă întreaga responsabilitate financiară pentru siguranța lor.
Spre deosebire de bănci și OMF (organizații de microfinanțare), casele de amanet nu sunt obligate să furnizeze informații despre împrumuturi către birourile de credit, așa că un împrumut de la o casă de amanet nu va afecta în niciun fel istoricul de credit al unui client.
Nu există comisioane și bănuți ascunse în casa noastră de amanet. În caz de întârziere, dobânda continuă să se acumuleze în conformitate cu rata dobânzii indicată în biletul de securitate.
Puteți rambursa împrumutul mai devreme decât termenul specificat în biletul de credit ipotecar. În acest caz, % va fi recalculat conform tabelului de dobânzi a casei de amanet. Nu există penalități sau penalități pentru rambursarea anticipată.
Nicio problemă! Pentru încă 30 de zile, depozitul dumneavoastră de garanție va fi păstrat de noi, în timp ce dobânda continuă să se acumuleze în conformitate cu rata dobânzii indicată în biletul dumneavoastră de securitate. De asemenea, puteți rambursa parțial dobânda la împrumut.
Da, după termenul limită de plată veți primi un SMS de avertizare
Da, bineinteles, plata se poate face prin sistemul oplata.md, prin post-terminale Bpay, aplicatie de mobile banking MAIB, post-terminale MAIB
Da, o altă persoană poate plăti dobânda și chiar rambursa suma împrumutului în locul dvs., dar la primirea obiectelor de valoare gajate este necesară prezența dumneavoastră personală
Garantăm confidențialitatea completă a datelor despre clienții noștri.