Despre Amanet.md

Image

Reteaua noastra de case de amanet a fost fondata în anul 2003 si deja s-a extins in toate sectoarele din Chisinau.
Specializarea noastra sunt articolele din metale si pietre pretioase, obiecte de uz casnic (tacîmuri) din argint, obiecte de lux, mijloace de transport si imobiliarele.

Din istoria amanetului

Amanetul este una dintre cele mai vechi activitati din lume – creditarea sau împrumutul rapid de bani lichizi, cu ajutorul amanetarii.
La fel ca si în zilele noastre, si în trecut, oamenii aveau nevoie de împrumuturi rapide, pentru perioade scurte de timp. Asa ca, înca din Antichitate, pe vremea primelor civilizatii, oamenii se foloseau de obiectele lor de valoare, pentru a avea bani, iar dupa ce se foloseau de bani, atunci când duceau suma înapoi, îsi ridicau obiectele.
La reteaua caselor de amanet: Fiodorov&Co SRL, Tornea Grup SRL si Tornea&Co SRL puteti apela cu încredere, oricând aveti nevoie urgenta de bani împrumut.

Cum poti primi un imprumut?

  • Alegi o casa de amanet - Dispunem de o retea bogata de case de amanet în or. Chisinau, ceea ce va ofera posibilitatea de a va deplasa în sectorul dorit, fara mult timp pierdut.
  • Vii la noi - Casierul va evalueaza la cel mai bun pret posibil bunul D-ra fara deteriorarea sau preschimbarea lui.
  • Primesti banii - În urma evaluarii bunului de catre expert, primesti banii pe loc doar cu actul de identitate într-un termen extrem de scurt.

Vezi adresele filialelor